Shimano Stradic FJ

 

Shimano Stradic FJ

Lækkert hjul i en god prisklasse

Der står mange spinnehjul på min ønskeliste, men helt klart en af de som står øverst er det nye Shimano Stradic FJ.

 

Køb-her

Lækkert design

Det første der springer i øjnene er naturligvis det lækre retro agtige design. Det er ikke mange spinnehjul som kommer i en hvid model. Ikke desto mindre kan Shimano Stradic FJ sagtens bære det. Hjulet virker lækkert og simpelt og udstråler helt sikkert kvalitet.

En kendt serie

Stradic serien har efterhånden mange år på bagen og de fleste kender nok også Stradic som en af Shimano´s “flagskibe” på markedet for fiskehjul. Det første Stradic hjul var klædt i sølv og sidenhen kom de næste generationer – hhv. Stradic FE, Stradic FG og Stradic FH. Der er her tale om en hjulserie der er blevet forbedret løbende hvorfor kvaliteten helt klart er i top.

Avanceret teknik

Simano Stradic FI fra 2010 vandt ICAST konkurrencen som bedste spinnehjul  i ferskvand og det er almindeligt kendt at Shimanos Stradic serie altid er den hjulserie der introducerer den nyeste Shimano teknik til markedet.  Shimano Stradic FJ er ingen undtagelse. Med indføresle af X-SHIP systemet i stradic bliver hjulet et af de mest smidige på markedet. X-SHIP gør at presset på hjulet mindskes hvis der er en stor fisk på krogen og minimerer dermed risikoen for at tabe fangsten. Her er nogle øvrige specs:

 • X-Ship
 • Graphite Rotor, Sideplate
 • Paladin Gear Durability Enhancement
 • Propulsion Line Management System: Propulsion Spool Lip, SR One-Piece Bail Wire, Power Roller III, Redesigned Bail Trip, S-Arm Cam
 • Aero Wrap II Oscillation
 • SR-Concept: SR-3D Gear, SR Handle, SR One-Piece Bail Wire
 • S A-RB Ball Bearings
 • Aluminum Spool
 • S-Concept: S-Rotor, S-Guard, S-Arm Cam
 • New Machined Aluminum Handle
 • Direct Drive Mechanism (Thread-In attachment)
 • WP Drag (Waterproof Drag)
 • Maintenance Port
 • Fluidrive II
 • Floating Shaft
 • Dyna-Balance
 • Super Stopper II
 • Maintenance Port
 • Fluidrive II
 • Floating Shaft
 • Dyna-Balance
 • Super Stopper II
 • Repairable Clicker
 • Approved for use in Saltwater
 • Rated for use with Mono, Fluorocarbon and PowerPro lines

Find flere specifikationer på Shimanos hjemmeside for Shimano Stradic FJ

Overkommelig pris

Shimano Stradic FJ 4000 er set til en pris på 1199,- hvilket må siges at være ret billigt for et hjul af denne klasse.

Konklusion

Lækkert design, moderne teknik og samtidig et af Shimanos flagskibe. Det er bare et rigtig lækkert hjul, som med en pris på liger over 1000,- kr. godt kunne havne under juletræet i de danske hjem. Jeg ønsker mig i hvert fald et……

 

Køb-her