Om fiskehjul.dk

Fiskehjul.dk Om fiskehjul.dk

Jeg hedder Simon og driver fiskehjul.dk
Jeg er en aktiv og passioneret lystfisker som altid er frisk på en lille tur til vandet når chancen byder sig.
I dag arbejder jeg til dagligt som socialpædagog men de seneste par år haft jeg også en webshop med salg af fiskegrej. Den har jeg dog valgt at lukke. I stedet har jeg lavet Fiskehjul.dk. Udover siden her, har jeg også dens søsterside fiskestaenger.dk.  Det er planen at blive ved med at udvikle på fiskehjul.dk og fiskestaenger.dk. Hvis du har gode ideer til et hjul du gerne vil have jeg skal anmelde, eller kritik eller tips er du meget velkommen til at kontakte mig.

Fiskehjul.dk skal hjælpe dig til at finde de lækreste og bedste fiskehjul på markedet. Jeg opdaterer jævnligt med anmeldelser af de sejeste og nyeste fiskehjul på markedet. Derudover vil jeg løbende lave artikler med relevante emner, eller interviews med forskellige personer der har en stor viden på området.
Siden her er tænkt som en slags kvalitets stempling af fiskehjul. Hvis du kan finde hjulet på siden her er der tale om et kvalitetshjul.  Jeg anmelder ikke hjul jeg ikke synes godt om eller hvor der er gået på kompromis med kvaliteten. Du vil kunne finde mange mærkevarer, men der vil også være flere mere ukendte produkter. Der vil selvfølgelig  altid være forskellige meninger eller holdninger til de forskellige fiskehjul og du er mere end velkommen til at deltage ved at skrive din mening i kommentarerne under hver anmeldelse, så længe det gøres på en sober og ordentlig måde.

Knæk og bræk

Simon Pedersen
Østbirk

Tlf.+0045 22 29 04 74

Send en mail til Simon