Accurate fiskehjul

Accurate fiskehjul

– fiskehjul lavet af flykomponenter.

Hvad er særligt ved Accurate fiskehjul?

Hvis du nu er grejnørd, som jeg selv, kan det jo ikke blive federe end at eje et hjul der er lavet af flykomponenter! Dette, både for at prale overfor vennerne naturligvis, men også virkelig for at være med på noderne når der er tale om fiskegrej. På den ene side får du et mærke der virkelig er prestige i at eje og på den anden side får du super kvalitet helt ned til mindste detaljer. Accurate leverer begge dele til fulde.

Herunder fanges en stør på et Accurate Boss 270:

Når du får bid på et Accurate fiskehjul er det blandt andet kun halvt så hårdt at hive fisken i land, da det patenterede “Twin Drag” system fordeler presset på begge sider af spolen hvor de fleste andre fiskehjul på markedet kun har det på én side. Herunder er Twin Drag forklaret på engelsk. Tryk på billedet for at forstørre.

 

Mit anbefalede fiskehjul fra Accurate:

Accurate SR-30 hører til TWIN-SPIN serien og har dermed det berømte “Twin drag” system som gør hjulet rigtig solidt. Desuden er designet superlækkert. Hvis du har 7500,- du ikke ved hvad du skal gøre af, er det et rigtig godt bud på hvor du kan smide pengene ;o)

Så når du nu står ved åen og hiver 12kg laks i land kan du roligt prale med dit superhjul fra Accurate der er lavet af aluminiumsdele af 6061-T60 fly komponenter. Jeg kan slet ikke vente til den dag jeg har sparet op til et fiskehjul fra Accurate.

 

[wpc_table id=2]

 

Baggrund

Den amerikanske producent bag Accurate fiskehjul er en af de yngste producenter af fiskehjul på markedet – samtidig blandt de mest eksklusive. Selvom virksomheden Accurate Grinding And Manufacturing Coperation har rødder tilbage til 1950´erne, er det først indenfor de sidste 20 år at Accurate er begyndt at lave fiskehjul.

Navnet Accurate er ikke hel tilfældigt da virksomheden har leveret flykomponenter til luftfartsindustrien og militæret, hvilket selvsagt har krævet en utrolig høj grad af nøjagtighed og teknik. Samme hi-tech nøjagtighed og kræs for detaljen er videreført til deres fiskehjul da de i 1990 bevægede sig ind på markedet for fiskegrej.

I dag er deres hjul noget af det ypperste du kan erhverve sig når du taler om fiskehjul. Prisen er også derefter, så her er der virkelig tale om hjul for entusiasten der kun vil have det bedste. Accurates motto er også at lade produktet bestemme prisen frem for at lade prisen sætte grænsen for produktet.