Penn fiskehjul

Hvad kendetegner særligt Penn fiskehjul?

Noget af det der ligger PENN særligt på sinde er at have et hjul til enhver situation. Hvad enten du er til ultra let spinnefiskeri eller det helt tung fiskeri efter f.eks. Marlin er der altid et Penn fiskehjul der passer til situationen. Da jeg i foråret var på Tenerife og fiske efter pilerokke og barracuda var det også Penn fiskehjul den lokale tour båd benyttede sig af. Især under sydlige himmelstrøg kan du tit have brug for at skifte hjul alt efter hvad du fisker efter. Og der er Penn uovervindelig.

Læs om fiskeribiologen Steen Ulnits storfangst med et PENN spinnehjul.

Der kommer snart anmeldelser af PENN fiskehjul her på siden.

Indtil da kan du læse anmeldelser af andre mærker her

Fornuftig kvalitet

Jeg synes desuden altid de hjul jeg har prøvet har virket af en fornuftig kvalitet. Man må jo sige det også er lidt mærkeligt at Penn hjul står for rigtig mange rekorder. Så hvem ved – måske bringer Penn fiskehjul held? på vores tur lykkedes det da også at få en stor pilerokke på krogen som det dog aldrig lykkedes at få i land – den var simpelthen for stor!

Hvad er historien bag Penn fiskehjul? Jo, Amerikanske Penn har rødder tilbage til 1932 hvor daværende grundlægger Otto Henze stiftede virksomheden. Otto Henze var oprindeligt tysker, men forlod Tyskland i en alder af 25 for at prøve lykken i udlandet.I modsætning til flere andre kendte prodcenter af fiskehjul (f.eks. Shimano der lavede cykel gear eller Accurate der lavede komponenter til fly) har Penn aldrig lavet andet end fiskegrej.

Allerede i 1936 havde Penn en betydelig omsætning efter datidens målestok og Penn fik yderligere omtale da en lystfisker hev en tun på 864 pund (392,7 kg) op fra havets dyb på et Penn hjul. Ikke mange år senere kunne virksomheden skrive endnu en verdensrekord på listen, da en monster stor savfisk på 591 kg blev hevet op på et Penn Senator hjul.

Siden da har Penn hjul stået for mange verdensrekorder verden over og Penn hjul er kendt for at være driftssikre og robuste.
Penn har altid lavet mange forskellige typer hjul. Allerede i 1970´erne var der over 90 forskellige modeller og den dag idag er der flere end 220 modeller på markedet. Og det må jo siges at være en del.

Få flere informationer om PENN Fiskehjul på deres hjemmeside HER

 

Verdensrekorden i 1938 – En tun fanget på et Penn fiskehjul

 

Mit anbefalede Penn fiskehjul:

Penn Slammer må være mit anbefalede hjul. Det er et super hjul til prisen. Let, robust og lavet i aluminium. Det er især velegnet til det tunge fiskeri. Så er du sikker på ikke at gå ned på grejet hvis der er en af de store på krogen.

[wpc_table id=4]